Om Hedbergs

Från produktutveckling, till produktion, lagerhållning och leverans. Vi är en komplett systemleverantör. Med hög kvalité och ett starkt engagemang i alla led.

Den stora utmaningen idag är att hitta ett samspel mellan tillverkning, kostnad, design och funktion. Vi vet, att framgången ligger i samspelet mellan tillverkningsprocessens olika delar. Och det är där, som vi har hittat just vår framgång. Vi är en komplett systemleverantör.

Hos oss i Habo, två mil nordost om Jönköping, finns hela tillverkningsflödet. Från produktutveckling, till produktion, lagerhållning och leverans direkt till slutkund.  Vi kan även ombesörja lågförädlade plåtkomponenter.  Du kan känna dig trygg med att vi alltid håller hög kvalité. Genom att ta ett helhetsgrepp kan vi garantera vår höga kvalité från vår första kontakt till slutfört projekt.

Under sju verksamma decennier har vi genomfört mängder av lyckade projekt.  Fråga oss om våra referensobjekt.

Välkommen till oss på Hedbergs.

Kontakta oss

Vårt löfte till dig

Av Hedbergs ska man alltid förvänta sig produkter av hög kvalité till rätt pris men också ett gott bemötande och superb service i form av teknisk kompetens och snabba leveranser.

Johan Holm
VD, Hedbergs Mekaniska AB

Håll dig uppdaterad på oss och branschen genom vårt nyhetsbrev