Vi söker kvalitetstekniker

Som kvalitetstekniker kommer du att jobba tillsammans med produktionsteknik, beredning, teknik och operatörer, för att effektivisera kvalitetsprocessen och minimera dom eventuella kvalitetsproblem som uppstår, både på lång och kort sikt. Din roll blir i huvudsak att driva avvikelsehantering, interna och externa. Delta i förbättringsarbetet i produktion tillsammans med teamet, vara del av nya inkommande projekt. Ansvara över vårt ledningssystem och vara ansvarig vid certifieringar och ISO uppdateringar. Dina arbetsuppgifter kommer även innefatta förbättringsarbete av våra befintliga kvalitets processer. Vi jobbar med enkelhet och tydlighet vilket exempelvis innebär att vi har daglig styrning varje morgon där nya och pågående problem/aktiviteter redovisas. Du kommer att rapportera till produktionschef.

Din bakgrund/kunskap

För att lyckas med uppdraget bör du ha en bakgrund inom tillverkningsindustri, ha teoretiska kunskaper och ha erfarenhet av ritningsläsning och mätning. Viss kunskap inom ISO efterfrågas. Dina personliga egenskaper ska påvisa att du har mycket lätt för att samarbeta samt att driva kvalitetsärenden framåt. Det är även viktigt att du är lyhörd och kan engagera andra eftersom ditt arbete kan innebära förändringar för någon annan. Du bör vara lugn, strukturerad, analytisk, stresstålig, tekniskt intresserad och lösningsfokuserad. Engelska språket används i viss del men mest svenska.

Kontakta Eric

Är du intresserad var vänlig kontakta Eric Jeising , Produktionschef.

eric.Jeising@hedbergsab.com
Tel : 073-3249224

Håll dig uppdaterad på oss och branschen genom vårt nyhetsbrev