Vi söker excenterpressoperatör

Vi söker en engagerad och driven medarbetare med kunskaper inom excenterpressning. När du arbetar hos oss kommer du att arbeta med en bred produktflora, olika typer av verktyg och storlekar på excenterpressar.


Din primära arbetsuppgift kommer att vara på excenterpressavdelningen däremot finns det stor variation i arbetet och du kommer även att jobba med andra maskiner och produktionsgrupper här på Hedbergs. Vi använder oss av affärssystemet Monitor där man som operatör finner sina körplaner, där man rapporterar antal och tid.

Din bakgrund/kunskap

För att lyckas med uppdraget bör du ha en bakgrund inom tillverkningsindustrin och vi söker dig som har jobbat med manuell och automat excenterpressning. Verktygsbyten och ett engagerande tänk tillsammans med vår verktygsavdelning är något som du brinner för. Du är en noggrann och driven person som har god förståelse för ritningsläsning. Du tar dig an uppgifter med engagemang och arbetar bra såväl självständigt som i grupp. Goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som i skrift är ett krav. Dina personliga egenskaper ska påvisa att du har mycket lätt för att samarbeta med dina medarbetare. Du bör vara strukturerad, analytisk, stresstålig, tekniskt intresserad och lösningsorienterad.

Start: Snarast eller enligt överenskommelse. 

Omfattning:  Heltid.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas. 

Kort om oss

Vi är präglade av ett arv av teknisk framåtanda och att orädda satsa på det vi tror på. Ett arv som påverkar vårt arbetssätt och hur vi ser på våra affärsrelationer.

Med 10 000 kronor som insats grundade Hans Hedberg Hedbergs Mekaniska Verkstad år 1949. Sju decennier och tre generationer senare är vi en av Sveriges ledande tillverkare av plåtkomponenter. Här är vår tidsresa.

Ansökan

Ansök omgående via e-mail till  Eric.Jeising@hedbergsab.com

Vid frågor ring produktionschef Eric Jeising: 073-3249224

Håll dig uppdaterad på oss och branschen genom vårt nyhetsbrev