Nya krafter ger många fördelar

Vi har den senaste tiden gjort ett antal nyanställningar för att stärka upp vår organisation, bland annat har Jonas och Joakim börjat sina anställningar.

Från plåtbearbetning till svampplockning

Jag heter Jonas Jerkros är 47 år och bor i Habo med min fru och mina tre barn som är mellan 8 och 14 år.

Jag kommer på Hedbergs ansvara för kundkvalité samt intern och leverantörs kvalité.

Jag har jobbat inom industrin i 30 år, de sista åren har jag jobbat på Rol produktion med bland annat tunnplåts bearbetning, har jobbat större delen med att köra stans och laser maskiner, var också samordnare i denna produktions grupp, har också köpt in materialet till dessa maskiner under några års tid.

De två sista åren på ROL jobbade jag som kvalitetstekniker och fick då lära mig många saker från grunden.

På fritiden är det mest familjen, huset och trädgården som tiden går till men vi gillar också att resa.

Spelar innebandy (på hobbynivå) en gång i veckan och gillar att promenera i skogen och att plocka svamp när den säsongen kommer.

Jonas kontaktuppgifter

Stor familj och bred kompetens

Jag heter Joakim Bergman, 47 år och bor tillsammans med min stora familj i en villa i Mullsjö.

Jag kommer tillhöra produktionen men jobba nära marknadsavdelningen i offert och kalkylarbete samt projektledning.

De senaste 25 åren har jag arbetat på Fläkt Group i Jönköping. Där började jag som montör av kompletta ventilationsaggregat. Jag har även arbetat en del med olika typer av plåtbearbetning och svetsning.

Efter en tids studier fick jag en tjänst som konstruktör i ett projekt som innebar att hela produktfloran omkonstruerades till ett modernare snitt och ett mer produktionsanpassat tänk.

Efter detta arbetade jag som produktionsledare med ungefär 50 underställda fördelade på 8 olika avdelningar. Jag har även jobbat som produktionstekniker i ett projekt där vi konstruerade och byggde en maskin som sköljmålar roterande värmeväxlarhjul i diametrar mellan 29 cm och 5 meter med hygroskopisk färg. Den sista tiden på Fläkt Group tjänstgjorde jag som teamledare för 3 olika avdelningar och fungerade samtidigt som teknisk specialist i frågor som rör framförallt roterande värmeväxlare.

Som person är jag glad och positiv och har lätt för att samarbeta med andra.

Fritiden tillbringar jag med min familj. Jag och Ann har 8 barn tillsammans i åldrar mellan 3 och 23 år gamla. Vi tycker om att vara ute i naturen tillsammans med vår pyrenéerhund.

Jag har oftast ett eller ett par olika byggprojekt igång och gillar att arbeta med händerna.

Joakims kontaktuppgifter

Håll dig uppdaterad på oss och branschen genom vårt nyhetsbrev