Vi söker CNC fräsoperatör

Vi söker en engagerad och driven medarbetare med kunskaper inom CNC fräsning, både programmering och produktion. När du arbetar hos oss kommer du att arbeta med en bred produktflora och olika typer av material . Du kommer tillsammans med vår marknadsavdelning att få påverka nya jobb och ta fram bästa produktionssätt på produkter som ska produceras i våra CNC maskiner. Din primära arbetsuppgift kommer att vara CNC operatör men det finns stor variation i arbetet och du kommer även att jobba med andra maskiner och produktionsgrupper här på Hedbergs. Vi använder oss av affärssystemet Monitor där man som operatör finner sina körplaner samt rapporterar antal och tid.

Din bakgrund/kunskap

För att lyckas med uppdraget bör du ha en bakgrund inom tillverkningsindustrin och vi söker dig som har jobbat som CNC fräsoperatör och är van vid programmering. Vi programmerar i programmet Mastercam.  Vi lägger stor fokus på noggrannhet, kvalitetsinriktad, resultatinriktad och samarbetsförmåga. Du tar dig an uppgifter med engagemang och arbetar bra såväl självständigt som i grupp. Goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som i skrift är ett krav. Dina personliga egenskaper ska påvisa att du har lätt för att samarbeta med dina medarbetare. Du bör vara strukturerad, analytisk, stresstålig, tekniskt intresserad och lösningsorienterad.

Kort om oss

Hos oss på Hedbergs Mekaniska AB i Habo lever en stark drivkraft. Den tar stolt plats i våra verkstadslokaler. Här arbetar vi ständigt med att överträffa kunders förväntningar. Vi är präglade av ett arv av teknisk framåtanda och att orädda satsa på det vi tror på. Under sju decennier har vi banat väg för teknisk utveckling och axlat stora utmaningar. Ett gediget arv av erfarenheter som har format oss till en trygg samarbetspartner och arbetsgivare.

Ansökan

Ansök omgående via e-mail till  Eric.Jeising@hedbergsab.com

Vid frågor ring produktionschef Eric Jeising: 073-3249224

Håll dig uppdaterad på oss och branschen genom vårt nyhetsbrev