Vi söker medarbetare

Vi söker dig som har arbetat inom industri- eller verkstadsmiljö. Vi letar efter en person med varierade kompetenser såsom inom kantpressning, Stans & laser, Svets, programmering och generell industri- eller verkstadstillverkning.

Din bakgrund/kunskap

Om du är praktiskt lagt och intresserad av teknik kommer du trivas bra hos oss. Du har en tidigare erfarenhet av arbete med plåt och du är duktig på ritningsläsning och programmering är ett stort plus. Fysiskt arbete är ingenting som skrämmer dig och du trivs i produktionsmiljön. För att lyckas med uppdraget bör du ha en vilja att utvecklas och ta flera steg framåt. Du tar dig an uppgifter med engagemang och arbetar bra såväl självständigt som i grupp. Goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som i skrift är ett krav. Dina personliga egenskaper ska påvisa att du har mycket lätt för att samarbeta med dina medarbetare. Du bör vara lugn, strukturerad, analytisk, stresstålig, tekniskt intresserad och lösningsfokuserad.

Om oss

Hos oss på Hedbergs Mekaniska AB i Habo lever en stark drivkraft. Den tar stolt plats i våra verkstadslokaler, visar sig i den personliga kontakten med dig och i vår höga kvalité. Här arbetar vi ständigt med att överträffa dina förväntningar. Vi är präglade av ett arv av teknisk framåtanda och att orädda satsa på det vi tror på. Under sju decennier har vi banat väg för teknisk utveckling och axlat stora utmaningar. Ett gediget arv av erfarenheter som har format oss till en trygg samarbetspartner. Som möter dig i en öppen dialog. I ett nära och enkelt samarbete. För att vi alltid ska kunna överträffa dina förväntningar.

Frågor och ansökan

Vid frågor ring produktionschef Eric Jeising: 073-324 92 24

Håll dig uppdaterad på oss och branschen genom vårt nyhetsbrev